RFA v jihlavské nemocnici

RFA v jihlavské nemocnici

Jakub Pavlas
17.12.2021
Jihlava
FAČR

Dne 16.12.2021 hráči Regionální fotbalové akademie Kraje Vysočina, s pomocí svých rodičů, rozdali radost v podobě dárků na oddělení geriatrické péče a také nemocným dětem.

Jako každým rokem hráči RFA Kraje Vysočina, s pomocí svých skvělých rodičů, nadělili spoustu krásných dárků jihlavské nemocnici. Současná situace bohužel nedovolila hráčům nemocnici navštívit, jako tomu bylo předešlé roky, a tak dárky musel předat na daná oddělení realizační tým.

Za zmínku a poděkování si zaslouží i paní Filová, která si na dobrosrdečnou akci také vzpomněla a přispěla svými dary, jelikož je sama maminkou dvou absolventů Regionální fotbalové akademie.

Velké díky si zaslouží hlavně rodiče mladých fotbalistů a fotbalistek, kteří byli natolik ochotní při zasílání a doručování vánočních dárků. Jelikož je současná doba natolik složitá a některé rodiny museli splňovat podmínky nařízené karantény, odesílali své dary ze svých domovů přímo do jihlavské nemocnice.

Dárky byly věnovány seniorům na oddělení geriatrické péče a také nemocným dětem, které nemají to štěstí trávit vánoční čas se svojí rodinou.

Celá naše Regionální fotbalová akademie Kraje Vysočina by chtěla ještě jednou poděkovat všem, kteří se na této dobročinné akci podíleli, a zároveň popřát krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok 2022!

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS