Další jarní výběrová kola do RFA Kraje Vysočina

Další jarní výběrová kola do RFA Kraje Vysočina

Jakub Pavlas
24.04.2022
Jihlava

Ve dnech 7.4. a 21.4.2022 se uskutečnila další výběrová kola do Regionální fotbalové akademie Kraje Vysočina. Oba výběry proběhly na vedlejším travnatém hřišti v Jiráskově ulici a na umělé trávě, která se nachází vedle základní školy Evžena Rošického.

Mladí fotbalisté, kteří spadají do kategorie U-13, se opět sjeli z celého regionu, tentokrát do areálu v Jiráskově ulici, který využívá nejen FC Vysočina Jihlava, ale také právě Regionální fotbalová akademie. V areálu se nacházejí dvě plochy travnaté a jedna umělá. Vybraní hráči měli možnost využít vedlejší hřiště a umělou trávu, kde se na prvním setkání rozdělili do šesti týmů, a právě na těchto plochách sehráli daná utkání. Ve druhém setkání, které proběhlo 21.4.2022, se hráči rozdělili už jen do čtyř týmů, kde dva týmy hrály na přírodní trávě a zbylé dva na trávě umělé a naopak. Týmy sehrály celkem 3 utkání.

Celá naše Regionální fotbalová akademie Kraje Vysočina by chtěla poděkovat nejen zúčastněným fotbalistům, ale také rodičům za dovoz mladých nadějí, podporu a především jejich čas! Děkujeme!

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS