Regionální trénink ve Valašském Meziříčí

Regionální trénink ve Valašském Meziříčí

Michal Ponížil
08.10.2021
Olomouc

Nezpomalujeme, právě naopak. Po dvou vyvedených regionálních trénincích v Jeseníku a Šumperku vyjedeme tentokrát za fotbalisty a fotbalistkami do Valašského Meziříčí, netradičně hned zkraje týdne v pondělí!

Třetí z regionálních tréninků se uskuteční v pondělí 11. 10. 2021 od 16:00 na fotbalovém hřišti ve Valašském Meziříčí (Žerotínova 736, 757 01 Valašské Meziříčí).

Tréninková jednotka proběhne pod vedením realizačního týmu olomoucké akademie, jehož součástí je např. exreprezentant Martin Kotůlek, další sigmácká legenda Michal Kovář, profesionální trenéři Svatoslav Valenta či Lukáš Plšek, trenér brankářů Zbyněk Telíšek anebo kondiční specialista Michal Ponížil.

Letošní regionální tréninky zaměřujeme na hráče a hráčky z ročníků 2009 a 2010, ale nejen na ně. Zváni jsou i všichni trenéři, rodičové a další příznivci fotbalu a to jak na samotný trénink, tak i na "druhou fázi" v podobě diskuze a odpovídání na veškeré dotazy v souvislosti s odvedenou tréninkovou jednotkou, chodem akademie, sportovně-vzdělávacím procesem a další.

Jménem Regionální fotbalové akademie Olomouckého kraje vás tímto všechny co nejsrdečněji zveme a těšíme se příští týden ve Valašském Meziříčí!

ValMez_2021.jpg

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS